В новините
 
28.04.2009 18:17   Новината е видяна 4545 пъти
Красимир Балъков, Златко Янков и футболисти на “акулите” ще раздават автографи в Бургас Плаза

В сряда от 16.30 часа в шоурума на компанията за търговия със спортни стоки и артикули „Спорт депо”, който се намира на втория етаж на новооткрития МОЛ Бургас Плаза, Красимир Балъков ще проведе редовната си пресконференция преди мача от 25-тия кръг на българското първенство в „А” футболната група, в който „Черноморец – Бургас” ще се изправи срещу тима на ЦСКА.

Мястото за пресконференцията е избрано неслучайно. По инициатива на ръководствата на компанията „Спорт депо” и ПСФК „Черноморец – Бургас”, двете дружества ще обединят усилия в популяризирането на футбола и спорта сред младежите. След приключването на срещата с бургаските спортни журналисти, ще се състои и официалното откриване на шоурума. На откриването ще присъстват деца от СОС Детски селища, на които Красимир Балъков е посланик на добра воля. Децата ще получат подаръци от домакините на проявата „Спорт депо”, от Краси Балъков и от футболистите на ПСФК „Черноморец – Бургас”. По време на откриването домакините от „Спорт депо” ще връчат златни клиентски карти на представителите на футболния клуб. Всички посетители пък ще могат да се възползват от специалните бонуси при покупка на място.

След приключването на официалното откриване всички бургазлии и посетители на търговския център ще могат да вземат автографи от бронзовите медалисти от САЩ 94 Златко Янков и Красимир Балъков, както и да си направят снимка за спомен с тях. На срещата ще присъстват и част от футболистите на отбора на „Черноморец – Бургас”, които също ще раздават автографи на феновете.

Каним представители на медиите в града ни и привържениците на футбола в град Бургас да посетят това първо по рода си събитие в нашия град – в сряда 29 април от 16.30 часа в шоурума на „Спорт депо” – втори етаж на МОЛ Бургас Плаза.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |