В новините
 
30.04.2009 11:11   Новината е видяна 5660 пъти
Сейнт-Гобен Вебер България оставя отпечатък върху българската икономика с откриването на новия си завод за сухи строителни смеси

Сейнт Гобен Вебер България остави важен отпечатък в българската икономика с откриването на новия си завод за сухи строителни смеси, разположен в индустриалната зона на гр. Костинброд, недалеч от столицата. Заводът с годишен производствен капацитет от 100 хил. тона, беше официално открит от министър-председателя на България Сергей Станишев и г-жа Снежана Семова, управител на Сейнт Гобен Вебер България.


„Фактът, че продукцията на новия завод ще бъде насочена изцяло към местния пазар, е още една заявка за сериозното отношение и присъствие на компанията в българската икономика” , каза г-жа Снежана Семова.


Инвестицията в новия завод за сухи строителни смеси на Сейнт Гобен Вебер България надхвърля 10 млн. лв., а в началния етап на производството ще бъдат разкрити и 20 нови работни места.


„Новият завод ще ни позволи да разширим продуктовите гами, които предлагаме на българския пазар с цел да покрием всички нужди на строителния пазар. Ние ще продължим успешната си стратегия да представяме иновативни строителни решения, разработени специално за местния пазар, които ще са от изключителна полза, както за строителните специалисти, така и за всеки един от крайните потребители и то на наистина конкурентни цени”, сподели г-жа Семова.
 


„Горди сме, че във време на световна икономическа криза, Сейнт Гобен Вебер България не се страхува да инвестира в развитието на българската икономика. Възможността да открием нови работни места в трудни времена като днес ни  прави щастливи и уверени, че оставяме важен отпечатък в икономиката на България”, допълни още Снежана Семова, управител на компанията.

Новият завод за сухи строителни смеси на Сейнт Гобен Вебер България оставя позитивен отпечатък не само върху икономиката на страната ни, но и върху околната среда. Модерната производствена технология на завода е изцяло екологична – при производствения процес не се използват водни ресурси, а всички отпадъчни материали изцяло се рециклират. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |