В новините
 
01.05.2009 18:38   Новината е видяна 9137 пъти
Goodnews.bg лекува стреса на Интернет потребителя с цензура. Подкрепяме GoodNews

Преди няколко дни получихме e-mail с два attach-нати файла и не му обърнахме внимание.
След това се зачетохме в  съобщенията за катастрофи, убийства, кражби – доста интересна комбинация.
После прегледахме докъде е стигнала кризата.
След това разбрахме, че кметът и заместниците му са запретнали ръкави и копаят ли копаят нови детски градини и паркчета, докато младежката им организация се е настанила за църквата Св.Св. Кирил и Методи.
После се впуснахме в обследване на публикациите из бургаските сайтове – всичко по-горе го имаше публикувано. После прескочихме до София, Пловдив и Варна и отново си проверихме мейл-а.

Тогава отворихме онова досадно спам съобщение и установихме, че става въпрос за Новинарски сайт, но с открита Цензура.

Goodnews.bg – Сайтът, както може да се очаква публикува новини от всички области на живота . Това, което го отличава от останалите портали е тоталната “цензура” върху негативни, свързани с насилие  новини.

След като се свързахме с  екипа на новия сайт се оказа, че няма нищо по-трудно от това да намериш аудиторията на ДОБРАТА новина.

Целевата група, към която е насочен Goodnews.bg, са позитивно мислещи хора, които искат да намалят стреса и не наблягат само на тенденциозно подбрания негативен информационен поток предоставян от медиите.

Съвременният човек трябва да е информиран не само за последните постижения на човешката жестокост и безумие, но и за неговата безкрайна милост, доброта и развитие в различните области на живота. Живееш така, както мислиш, че живееш -  и ако повече от нас започнат да мислят, че има радост в живота ни – той ще стане по-хубав/

За да привлече съмишленици goodnews.bg предоставя възможност за публикуване на лични добри новини.
Като допълнителен стимул се организира постоянна месечна класация и най-добрата публикация  получава награда от спонсор.

Логото, уви е бяла лястовица и тук приятелите от GoodNews.bg излизат на червено, защото в мислите ни веднага се появява асоциация за невъзможното щастие, или в по-съвременния вариант - лястовицата на Лупи.

Ентусиазираните автори обаче са сигурни в това, че логото е точно подбрано и припомниха, че в българското народно творчество бялата лястовица символизира надеждата и търсенето на доброто у хората.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |