В новините
 
04.05.2009 23:03   Новината е видяна 5245 пъти
Анастасия Приходко кани феновете си зад кулисите на Евровизия 2009

Дни преди старта на най-големия европейски конкурс за популярна музика Евровизия 2009, публиката от цял свят може да се информира 24 часа в денонощието за най-любопитните моменти от подготовката на шоуто. Анастасия Приходко, участничката на Евровизия 2009, която ще представи Русия, създаде своя личен блог.

В блога си Анастасия редовно ще публикува своите впечатления, снимки и видео за най-интересните моменти от музикалния конкурс, който ще се проведе в руската столица Москва. Почитателите на Анастасия и всички, които искат да научат повече за организацията на Евровизия 2009, ще станат свидетели на това как участниците се подготвят, как протичат техните репетиции и ще са първите, които ще научават всички новини около най-популярното шоу в Европа. На своя сайт Анастасия ще разкрие и тайната на успеха си и как минават последните й дни преди старта на състезанието. Досега никой от участниците в изданията на Евровизия не е правил подобно нещо.

Едва на 22 години, талантливата Анастасия Приходко стана популярна в Русия далеч преди да участва в квалификациите за Евровизия 2009. През 2007 г. тя стана победител в руския телевизионен проект „Стар Академи – 7”. През месец март 2009 г. Анастасия спечели квалификационния кръг на Евровизия 2009 и ще представи Русия с песента си „Мамо”, която изпълнява на руски и украински език. Гласът на Анастасия, изключително въздействащ и уникален, съчетан с историята за момиче, което разказва на своята майка за нещастната си любов, няма как да не трогне зрителите от Европа.

От 12 до 16 май 2009 г. цяла Европа ще следи с нетърпение пред телевизионните екрани конкурса Евровизия 2009, който ще се проведе на сцената на московската зала Olympic Sports Center. Полуфиналите на музикалното състезание ще се проведат на 12 и 14 май, а финалът и изборът на победител ще бъдат наблюдавани от милиони зрители на 16 май. 


Блогът на Анастасия Приходко и всичко най-интересно за Евровизия 2009 г. може да намерите на: http://anastasiya-prikhodko.com/?cat=11&lang=en 






Ключови думи: конкурс, музика, Евровизия, шоу. Анастасия Приходко, блог,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |