В новините
 
08.05.2009 12:14   Новината е видяна 7710 пъти
Информационен бюлетин na МВР
В.Търново.  49-годишен мъж е починал на място, други четирима жители на Павликени, всичките с криминални регистрации в полицията, са откарани в болница във Велико Търново, състоянието им е тежко. Това е равносметката от пореден скандал между два ромски рода в Павликени. По първоначални данни вчера криминално проявеният Д.С. /36 г./ бил събрал свои близки и роднини да празнуват. Те били нападнати с камъни, брадви и вили от група от друг ромски род, с които имали стара вражда. Д.С. “отговорил” на нападението с безразборна стрелба с ловна пушка. Продължава работата на криминалистите по изясняване на случая. При извършената по-късно проверка станало ясно, че пушката е незаконно притежавана от Д.С. Засилено е полицейското присъствие в района.
Видин. Битов скандал завърши със смъртта на 40-годишен мъж. Разпрата се разразила на 5 май около 22.15 часа в къщата на 75-годишния Л.К. на видинската улица ”Детелина”. Граждани сигнализирали за инцидента, те обяснили, че конфликтите между двамата мъже били постоянни. Пристигналият на място полицейски екип заварил по-младия мъж в безпомощно състояние, той бил ранен с нож в областта на стомаха. Пострадалият бил откаран в болница, където снощи починал. По случая е образувано досъдебно производство по чл.129 от НК.
Пловдив. 61-годишен мъж заплашил с брадва полицаи от Първо РУ на МВР. Вчера в 14.50 часа в полицията бил получен сигнал за семеен скандал в кв. “Остромила” в Пловдив. Пристигналите на място служители на реда били “посрещнати” от И.Й. с брадва в ръце. Той е задържан в ареста на районно управление за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
София. Криминалисти от Седмо РУМВР са разкрили 20-годишен извършител на грабеж. Известният на органите на реда П.Г. с прякор “Компаса” нападнал 19-годишен младеж на автобусна спирка в жк.”Младост”, нанесъл му побой и му отнел мобилния телефон. В резултат на оперативно издирвателни действия е задържан за 24 часа. Телефонът е намерен и иззет.
По обвинение в кражба в Пето РУМВР е образувано дознание срещу 35-годишния Н.Н. Криминалистите установили, че на 25 април той отнел от склад на фирма в жк.”Сухата река” лазерен принтер, компютърна конфигурация, фотографско оборудване и други стоки и материали на обща стойност около 10 500 лева. Задигнатите вещи са намерени и иззети, след което върнати на собственика.

Бургас. Служители на областната дирекция работят по изясняване на обстоятелствата и установяване на извършителите на грабеж от бензиностанция. По думите на касиерката и единия от служителите на бензиностанцията, на 6 май около 04.00 ч. сутринта в помещението нахлули трима маскирани, двама от които - въоръжени с пистолети. Нападателите ги заставили да легнат на земята, грабнали оборота от около 670 лева, съхранявани в картонена кутия и изчезнали.




Ключови думи: катастрофа, убийство, отвличане, стрелба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |