В новините
 
08.05.2009 12:16   Новината е видяна 5478 пъти
СДВР предприема мерки за гарантиране на реда по време на дербито “Левски” - ЦСКА
На 9 май, от 17,45 часа на Националния стадион “Васил Левски” ще се проведе футболната среща от първенството на “А” ФГ между отборите на ПФК “ЦСКА” и ПФК “Левски”.
От 15 часа ще бъде спряно движението на моторни превозни средства от бул. “Евлоги Георгиев” по ул. “Гурко” и бул. “Драган Цанков” от Телевизионната кула до стадиона.
За нормалното пропускане на зрителите на стадиона от 15 часа ще има готовност за отваряне на всички входове. По изричното настояване на ръководството на БФС няма да бъдат допускани зрители с чадъри, шишета с минерална вода, както и с лесно запалими предмети и факли. На стадиона няма да се допускат фенове в нетрезво състояние.
В охраната на футболната среща ще участват 1355 служители на реда, като голяма част от силите на реда ще бъдат разположени и в районите на спирките на градския транспорт и по основни направления на предвижване на феновете. Преди мача ще бъде извършена щателна предварителна проверка на стадиона с полицейски кучета и от екипи на ДОТИ-МВР за укрити пиротехнически средства.
СДВР предприема всички необходими мерки за гарантиране сигурността на столичани, гости и феновете и на двата отбора.




Ключови думи: футболна среща, Левски, ЦСКА, дерби, стадион,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |