В новините
 
10.05.2009 03:42   Новината е видяна 3572 пъти
ПТП на територията на Бургаски регион
На 08.05.т.г. около 14.10 ч. на пътя Бургас - Поморие, по неустановени до момента причини, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън платното за движение, л.а. «Мини Купър 1.6», с бургаска регистрация, управляван от 33 годишната Я.Б. от Несебър. От ПТП са пострадали : водачката на лекия автомобил / получила фрактура на лявата раменна става, без опасност за живота/ и нейната спътница - Е.А, 28 годишна от Сливен, пътуваща на предната дясна седалка / получила фрактура на гръбначния стълб, без опасност за живота/.

      На 08.05.т.г. около 12.00 ч. на бул. «Иван Вазов» на около 10 метра преди кръстовището с ул. «Цар Калоян», лек автомобил «Ситроен», с бургаска регистрация, управляван от 31 годишната С.К. от Бургас, поради неспазване на пътен знак, блъска пресичещия пътното платно пешеходец - И.К., 74 годишен от Бургас, който с фрактура на левия крак, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. 




Ключови думи: ПТП. катастрофа, катастрофи, автомобил, фрактура, опасност,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |