В новините
 
10.05.2009 03:45   Новината е видяна 3790 пъти
Трима простреляни в Бургас
Трима души са били простреляни с ловно оръжие в бургаския квартал „Победа", като сред пострадалите има две деца. Инцидентът е станал без ясна причина. Според полицията извършителят е мъж на средна възраст, който вероятно в момент на умопомрачение е стрелял на посоки и така куршумите на ловното оръжие са засегнали играещите на улица "Волга" в бургаския квартал деца.

Простреляна в краката и корема е 11-годишната Мария Петрова, Ангел Сандов на 15 години, който е улучен в краката, и 53-годишната Султанка Ангелова, която също е получила наранявания на краката.

Тримата са настанени за лечение в бургаската болница, където им е оказана спешна медицинска помощ и за сега животът им е вън от опасност. "Познавам извършителя по физиономия, българин е и е от нашия квартал, нищо не сме му направили", каза Султанка Ангелова. По данни на полицията обаче съседите очевидци посочват като извършител мъж, който по време на инцидента не е бил в града.

При огледа на мястото, където е извършена стрелбата, полицаите са открили пластмасов концентратор от ловен патрон. Всяко официално регистрирано огнестрелно оръжие в близост до мястото на инцидента е иззето от полицаите. Експертиза ще установява дали е стреляно с тях.

Разпитани са живеещите в района съседи. Служители на полицията продължават разпитите на лица, за които се предполага, че имат отношение към стрелбата.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |