В новините
 
11.05.2009 11:42   Новината е видяна 3591 пъти
Все по-често жители на к-с Славеков стват жертви на нападение от апаши
На 09.05.т.г. около 21.50 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за това, че 20 минути по-рано до бл. 22 в комплекс “Славейков” 62 годишна бургазлийка е застигната в гръб от непознат младеж, който след като я блъснал и съборил на земята, й издърпал дамската чанта, съдържаща документи за самоличност, ключове и сумата от пет лева, след което побягнал. По случая работят служители от Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 09.05.т.г. около 23.10 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за нанесен побой над 31 годишен бургазлия в района на тунела на бл. 141 в комплекс “Славейков”. Констатирано е, че пострадалият при прибирането си към дома е нападнат от трима непознати маскирани мъже, които с палки са му нанесли удари в областта на главата и тялото, след което побягнали. В резултат на побоя, потърпевшият е получил две рани на главата и фрактура на дланта на лявата ръка. Оказана му е медицинска помощ и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Причините за инцидента, както и самоличността на извършителите на деянието са в процес на изясняване от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас. 




Ключови думи: нападение, кражба, славейков,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |