В новините
 
20.05.2009 15:57   Новината е видяна 4396 пъти
АРМИАРТФЕСТ

От 20 до 22 май във военния клуб в Бургас ще се проведе за първа година Фестивал на поп музиката и модерния танц Бургас - 2009, с участието на  школите и клубовете към Изпълнителна агенция “Социални дейности на Министерството на отбраната”. Пред жури, съставено от професионалисти в двата вида изпълнителско изкуство, ще се представят школи, състави и клубове по спортни танци на агенцията.

Фестивалът ще се проведе на два етапа - за певчески и за танцови школи, състави и клубове. Най-добрите ще вземат участие в Гала – концерта на 22 май от 18,30 часа, където ще бъдат връчени наградите на министъра на отбраната и на изпълнителния директор на ИА „Социални дейности на МО”.

Началото ще бъде поставено на 19 май в 18 часа, когато във фоайетата на бургаския военен клуб ще бъде открита изложба на рисунки от възпитаници на школите по изобразително изкуство на агенцията в Плевен и Русе.

На 21 май от 21 часа в морската градина на естрадата „Охльова” концерт ще изнесат момчетата от група „Басейн” от военния клуб във Враца – носители на четири първи награди от Фестивала за поп и рок музика в Несебър.

По време на фестивала ще бъдат проведени творчески срещи на ръководителите на школи, състави и клубове с вокални специалисти и хореографи – членове на двете фестивални журита.

Oткриването на Фестивала на поп музиката и модерния танц Бургас – 2009 ще бъде на 19 май в 18 часа, а Гала – концертът ще започне в 18,30 часа на 22 май в големия салон на клуба. През трите фестивални дни достъпът до изпълнителите и журитата ще бъде неограничен. Заповядайте!





Ключови думи: военен клуб, Фестивал на поп музиката и модерния танц, жури,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |