В новините
 
22.05.2009 12:55   Новината е видяна 3672 пъти
Марихуана и дебитни карти

На 20.05.2009г. в Пето РПУ – Бургас е получено съобщение от 45-годишна жена от Бургас, че на същата дата е установила липсата на две дебитни карти и бележки с изписаните им пин-кодове, които били оставени в дамската й чанта. Впоследствие тъжителката констатирала, че от банковите карти е изтеглена сумата от 1650 лв. При проведените незабавни  оперативно-издирвателни мероприятия, служители на Пето РПУ – Бургас за разкрили извършителя на деянието – 40-годишната М.К. от Бургас, от която са иззети вещите, предмет на престъплението. Работата по документиране на случая продължава.  


На  21.05.2009г. около 18.00ч. на  ул. “Гладстон” в Бургас полицейски екип на Първо РПУ  при извършване на обход е спрял за проверка лек автомобил “Форд Ескорт”, с водач - Т.Х. (23) и пътници – К.Г. (28), Д.И. (19) и К. Г. (29).  В хода на проверката, от автомобила изпаднало пликче от носни кърпички, суха зелена растителна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана. К.Г. предал доброволно на полицейските служители още едно пакетче със суха растителна маса. Четиримата са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.  





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |