В новините
 
26.05.2009 10:11   Новината е видяна 5226 пъти
Иван Костов зове: ХАЙДЕ НА КАМПАНИЯТА!

Здравейте приятели,
Нашите предизборни срещи започнаха с ентусиазъм. Почти 20 години обикалям залите на страната и досега не бях виждал препълнена залата на операта в Бургас. През 1997 г., на върха на популярността си, имахме среща там – това беше единствената зала в страната с много празни места. На срещите сега почти отсъстват „провокатори”. Липсва ми нервният тонус, който привнасят в диалога. Разчитам го като знак за слабост на БСП.
Онази снимка с китайските кецове е от язовир „Искър”, от октомври 1969 г. Дюшечето наистина е чешко, а книгата е „Триумфалната арка” на Ремарк. Току-що бях излязъл от казармата, Ленчето ме беше дочакало, което не се случваше често и Коко, мой приятел от гимназията, запечата един от малкото тихи и ведри мигове в моя живот.
А сега, в навечерието на поредната изборна битка, нещо за предателството (лесно ще се сетите имена):
1) предпочитам да го обяснявам с политически различия – решенията в политиката, когато между две злини се избира по-малката, винаги оставят разочаровани; компромисите не са по силите на всички; 2) предават заради кариерата, т.е. защото персонализират политическите проблеми; 3) предават и поради малодушие, завист (предателят се „извисява” до предадения) и пр. битови причини...
...но предават и заради пари. Снощи казах в Предизборния щаб, че да предаваш Синята коалиция, СДС, ДСБ, се превърна в доходен, софийски, сив бизнес. Сив, защото не плащат данъци. Вижте колко е лесно – правиш се на демократ, достигаш до определена позиция и след това ... получаваш в брой.
Днес, въпреки всичко, внесохме регистрацията за парламентарните избори на Синята коалиция в пълния й състав: СДС, ДСБ, Обединени земеделци, БСДП и РДП. Напълно сме готови да се справим с всички номера, които са в състояние да измислят, за да ни попречат отново!

Хайде на кампания! Аз тръгвам за Белоградчик.
До скоро!
Бъдете здрави!
Иван Костов





Ключови думи: предизборна среща, БСП, Синята коалиция, СДС, ДСБ, Обединени земеделци, БСДП, РДП, Иван Костов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |