В новините
 
28.05.2009 17:15   Новината е видяна 3976 пъти
Трагедия на Спасовден

Автобус се е обърнал край връх Бакаджик, има много пострадали, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Тежък пътен инцидент е станал тази сутрин, малко след 9.00 часа. Автобус, пътуващ от хижа Дружба на връх Бакаджик към Ямбол, се е ударил в дърво в ляво по посока на движението и се преобърнал.
По първоначална информация има много пострадали и загинали, вероятно не само от автобуса, но и от хора в местността, присъствали там за предстоящ днес събор по повод Спасовден.

Екипи на Пътна полиция, полицаи от ОДМВР, пожарникари и Спешна помощ са на мястото на тежкото пътно-транспоНяма деца нито сред ранените, нито сред жертвите на катастрофата в Ямболско

13 преброени трупа има до момента. От тях двама са били пътници в автобуса, останалите са хора от събора, прегазени – това съобщи Диана Янкулова, директор на Дирекция пресцентър и връзки с обществеността на МВР.

По данни на полицаите - поне 12 са откарани с линейки, ранени в болницата в Ямбол.
Няма деца нито сред пострадалите, нито сред жертвите, засега.ртно произшествие.
60-годишен е водачът на автобуса, причинил тежкия инцидент край връх Бакъджик
60-годишен е водачът на автобуса, причинил тежкия инцидент край връх Бакъджик, съобщиха от пресцентъра на МВР. Всички загинали при тежкия инцидент край връх Бакъджик са пешеходци, отишли на събора за Спасовден. В автобуса “Сетра” са пътували 19 души от Дома за стари хора в Ямбол. Тежко пострадала от пътниците е 82-годишна жена, закарана в болница с опасност за живота.

Водачът е 60-годишен от Ямбол, взета му е кръвна проба за алкохол, резултатите от нея ще бъдат готови по-късно. Направената в КАТ проверка е установила, че автобусът е преминал технически преглед на 2 май тази година.

При спасителните работи е пострадал полицаят от РУМВР-Тунджа Митко Димитров, той също е откаран към болница за оказване на медицинска помощ.
На мястото на инцидента полицаи от ”Охранителна полиция”, пожарникари от областното звено, разследващи полицаи, директорът на ОДМВР комисар Стоян Драгнев, областният управител Николай Георгиев, кметове на общини от областта.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |