В новините
 
29.05.2009 12:17   Новината е видяна 4389 пъти
СТОЛИЧНА ОБЩИНА, ПОСОЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА КИПЪР У НАС И „ПАМБОС ДЕНСИНГ ЦЕНТЪР” ОРГАНИЗИРАТ ПРАЗНИК ЗА ДЕНЯ НА ДЕТЕТО

Столична община, Посолството на Република Кипър в София и „Памбос Дансинг Център” организират на 31 май /неделя/, от 16.00 ч., празник в Борисовата градина до езерото „Ариана”, по повод Деня на детето.

В празничното градче „Веселополис” ще има разнообразни занимания и атракции в специални шатри-ателиета. В театралното ателие на Театър „Сириус” децата ще се учат да правят кукли и декори за куклен театър и да разиграват кратки етюди. В гримьорското ателие малчуганите ще се вживеят в ролите на приказни герои, умело гримирани от професионални гримьори и ще имат възможност да облекат костюми на любими персонажи. Малките художници могат да се включат в рисуването на гигантска картина върху платно, а най-добрите ще получат награди. Забавленията ще продължат с традиционни кипърски игри. Артистите от арт-клуб „Импресия” ще декорират с мраморни боички фигурки и ще рисуват върху детските личица.

На сцената ще тече концертна програма на изпълнители от Общинските домове на културата „Искър” и „Средец”. От 18.00 ч.  почитателите на караокето ще се забавляват с DJ Айвън.

След 19.00 ч. „Памбос Дансинг Център” ще даде началото на танцово шоу за децата и техните родители. На сцената ще се качат най-добрите ученици на атрактивния кипърец Памбос Агапиу, които ще обучават в латино и гръцки танци.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |