В новините
 
02.06.2009 10:31   Новината е видяна 4454 пъти
Хроника на пътно транспортните произшествия в Бургас и подстъпите към него

На 01.06.т.г. около 18.00 ч. на автомагистрала «Тракия» километър 344 с посока на движение от Карнобат към Бургас, настъпва пътен инцидент със значителни  материални щети между : л.а. «Ситроен Ксантия», с благоевградска регистрация, управляван от 27 годишната Р.Д. от Бургас и л.а. «Ситроен Берлинго», със софийска регистрация, управляван от 36 год. Л.Д. от Бургас. При изпробване на водачите за алкохол с дрегер, апарата е отчел 1,39 промила за 27 годишната жена. Причини за ПТП : управление на МПС след употреба на алкохол и неправилно изпреварване от страна на водача на л.а. «Ситроен Ксантия», който не оставя достатъчно странично разстояние между двата автомобила.

На 01.06.т.г. около 12.00 ч. на пътя Бургас - София на изхода на с. Венец в посока  Карнобат, настъпва пътен инцидент между : л.а. «Рено Меган», с пловдивска регистрация, управляван от 28 год. К.П. от с. Цалапица, общ. Родопи, обл. Пловдив / с посока на движение София - Бургас/ и т.а. «Рено Рапид», със сливенска регистрация, управляван от 22 год. Б.Х. от с. Новачево, обл. Сливен / с посока на движение с. Церковски - главен път София - Бургас/. От ПТП е пострадала : пътуващата в лекия автомобил жена - В.Б., 27 годишна от с. Цалапица / която с комоциум, без опасност за живота, е настанена за лечение в бургаската болница/. Причини за ПТП : водачът на т.а. «Рено Рапид» е навлязъл в кръстовището, като не е спазил знак СТОП, като по този начин е отнел предимството на движещия се направо л.а. «Рено Меган» и го е блъснал странично.

На 01.06.т.г. около 14.30 ч. на бургаската улица «Чаталджа» пред дом  № 8, настъпва пътен инцидент между : товарен автомобил «МАН», с бургаска регистрация, управляван от 25 год. П.Г. от Бургас и велосипедистката - А.Т., 12 годишна от Бургас. От ПТП е пострадало момиченцето, което с контузия на главата, без опасност за живота, е настанено за лечение в бургаската болница. Причини за ПТП : управление на технически неизправен велосипед, с неработеща спирачка от страна на момиченцето, вследствие на което то внезапно излиза на платното между паркирани на тротоара автомобили и се удря странично в правомерно движещия се товарен автомобил.

 





Ключови думи: катастрофа, ПТП,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |