В новините
 
02.06.2009 14:51   Новината е видяна 3949 пъти
Легендарните „Бони М” ще изнесат диско спектакъл в Бургас

След невероятния фурор, който легендарните звезди на поп и диско музиката „Бони М” предизвикаха в края на миналата година с двата си бляскави спектакъла в София, те се завръщат у нас, за да представят своето пищно шоу специално за жителите и гостите на град Бургас

Водена от чаровната вокалистка Мейзи Уилямс, групата ще представи най-големите си хитове пред бургаска публика на 2 юли от 21.00 ч. в Летния театър.

Ексклузивното гостуване на големите артисти в Бургас се осъществява по покана на Община Бургаси продуцентска компания АРТ БГ.

Билети за концерта могат да бъдат закупени от касата на театър „Адриана Будевска“, във веригата магазини „Германос” и „М Свят”, на цени между 10 и 20 лв. Продажбата им стартира на 1 юни и вече са изкупени големи количества.

Бони М” е една от легендарните формации, написали историята на диското. Наред с АББА, „Бий Джийс” и Дона Съмър те са сред най-популярните диско изпълнители, обичани от няколко поколения меломани и слушани в хиляди денс клубове по света.

„Daddy Cool”, „Ma Baker”, „Rasputin”, „Rivers of Babylon”, „Brown Girl in the Ring” са само малка част от незабравимите хитове на „Бони М”, които не слизат от върховете на поп класациите и постоянно се въртят от радиа и телевизии - в оригинал или преработени в безброй кавър версии.

Създадена в средата на 70-те години, групата „Бони М” моментално печели шеметна популярност с атрактивната си визия и яркото си сценично поведение. Стилът им е смесица от реге, диско, фънк, соул и рок. Групата има издадени 8 студийни албума, около 50 сборни компилации и 50 хит сингъла, както и 7 DVD албума.

Редом с поп икони като Елтън Джон, Мадона и Майкъл Джексън, „Бони М” са едни от най-успешните артисти на всички времена с повече от 100 милиона продадени албума.


За повече информация: http://www.artbulgaria.org/





Ключови думи: поп, диско, музика, Бони М, Мейзи Уилямс, продуцентска компания, АРТ БГ,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |