В новините
 
04.06.2009 06:43   Новината е видяна 3192 пъти
Пътно транспортни произшествия на територията на Бургаска община и бургаска област

На 02.06.т.г. около 20.00 ч. в Районно управление на МВР - Царево е получено съобщение за възникнал пътен инцидент на ул. «Михаил Герджиков» №12 в града. Констатирано е, че инцидента е възникнал между : т.а «Фолксваген», с бургаска регистрация, управляван от 19 год. И.П. / неправоспособен водач/ и паркирани два леки автомобила - «ВАЗ 21013» и «Фолксваген Голф». Водачът на товарния автомобил е изпробван за алкохол с дрегер, който е отчел - 2,44 промила. Взета му е кръв за анализ. Причини за ПТП : управление на МПС от водачът И.П. след употреба на алкохол, в следствие на което е блъснат паркирания л.а «ВАЗ», а той от своя страна удря паркирания «Фолксваген голф».

      На 02.06.т.г. около 17.50 ч. на кръстовището на бургаските улици «Цар Петър» и «Конт Андрованти», на пешеходна пътека, мотоциклет, с бургаска регистрация, управляван от 30 год. С.К. от Б, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост блъска пресичащата по пешеходна пътека пешеходката - П.С., 43 годишна от Каблешково, която с контузия на гръдния кош, без опасност за живота, е прегледана и освободена за домашно лечение. 

 





Ключови думи: МВР, пътен, инцидент, автомобил, алкохол, дрегер,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |