В новините
 
04.06.2009 18:07   Новината е видяна 4609 пъти
Митко Събев тренира с „Черноморец –Бургас”

Мажоритарният собственик на „Черноморец – Бургас” Митко Събев, изненада футболисти и треньори след като облече екип и излезе на тренировка с отбора на „акулите”. Редом с играчите той пробяга няколко километра в завидно темпо по алеите на морската градина в Бургас. След тонизиращата тренировка, Събев продължи с инспекцията на строителните работи на стадиона, които набират скорост с всеки изминал ден.

Днешната тренировка на „акулите” ще се проведе на стадиона в Долно Езерово. Очаква се десетки зрители да изпълнят стадиона в бургаския квартал, тъй като вече се знае че Балъков с избрани от него футболисти, ще участва в учебна игра на отбора. Той тренира редовно с футболистите, но рядко се включва в мачовете помежду им. Все още не се знае дали Златко Янков ще участва в отбора на Краси или ще селекционира противниковия тим. В мача почти сигурно ще вземе участие и Фреди Бобич, който също се подготвя с футболистите и се намира в отлична форма. Самите играчи също се настройват за този интересен сблъсък, защото ще играят редом до едни от най-добрите футболисти на България за всички времена, както и до европейския шампион с Бундестима Фреди Бобич.

Красимир Балъков, последователно прилага своята програма за разтоварващи и тонизиращи тренировки във времето без официални футболни срещи, като именно днешният мач ще се превърне в гвоздея на седмицата и за футболистите и за привържениците на футбола. 

„Акулите” ще тренират и утре следобед, след което ще бъдат пуснати в двудневна почивка в събота и неделя.  





Ключови думи: Митко Събев, треньор, играч, футболист, екип, отбор, тренировка,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |