В новините
 
07.06.2009 12:02   Новината е видяна 4045 пъти
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителите на грабежа на заложната къща, намираща се на ул. «Гурко» в Бургас - това са : 20 годишиния Д.Я. и 18 год. И.С., и двамата криминално проявени от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 07.06.т.г. около 05.00 ч. в Районно управление на МВР - Несебър е задържан 34 годишния ирландски турист П.М., собственик на апартамент във ваканционен комплекс в Слънчев бряг. Ирландецът е задържан, защото след възникнал скандал в апартамента му, е излязъл в коридора  и е счупва рекламно табло, собственост на ваканционния комплекс. Размерът на нанесените от инцидента щети е в процес на уточняване. Работата по случая продължава от служителите на Районно управление на МВР - Несебър. 

На 04.06.т.г. около 21.00 ч. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение за извършен грабеж на златен медальон, собственост на 69 годишен норвежки турист, отседнал в Слънчев бряг. Грабежът е осъществен около 20.45 ч. във фоайето на хотела, където туристът е настанен, като неизвестен младеж го причаква до тоалетните и след удар с тъп предмет по главата, му отнема златното украшение. От проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието - това е : 25 годишния М.Д. от Бургас, в когото при извършения обиск е намерена част от златния медальон. Документирането на цялостната престъпна дейност на лицето продължава.

      На 04.06.т.г. служители от Районно управление на МВР Несебър са задържани след извършена кражба от хотелска стая в Слънчев бряг - 24 годишния Д.П., 24 годишния Г.П. и 26 годишния Н.П., и тримата от Бургас, придвижващи се с л.а. «Фиат Браво», с бургаска регистрация. При направения обиск в Н.П. е открит цифров фотоапарат, а в Г.П. - мобилен телефон, и двете вещи - предмет на кражба от 21 годишен немски турист. Констатирано е, че тримата младежи са извършители на още три кражби от незаключени хотелски стаи в Слънчев бряг. Според обясненията на задържаните откраднатите вещи са пласирали на различни хора в Бургас, а с придобитите средства са си купували хероин. Работата по случаите продължава.

      На 05.06.т.г. в Първо Районно управление на МВР Бургас е получено съобщениеот 29 годишна бургазлийка, за това че в магазин на ул. «Богориди», й е извършена кражба на дамски портфейл, съдържащ сумата от 120 лв. и 14 евро и лични документи. В резултат на проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор «Криминална полиция» при Първо Районно управление на МВР Бургас и служители от група «Борба с джебчийски кражби» при ОДМВР - Бургас, е задържана извършителката на деянието - това е : 18 годишната С.С., от която е иззет откраднатия портфейл. Работата по случая продължава.

      На 28.05.т.г. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 900 евро и мобилен телефон, собственост на 41 годишна немска туристка, отседнала в Слънчев бряг, съхранявани в метална касета в хотелската й стая - констатирано е, че в стаята е проникнато, чрез отключване с подбран или подправен ключ, като от проведените оперативно-издирвателни мероприятия са задържани извършителите на деянието - това са : 22 год. Т.К., 23 год. М.Г. и 22 год. С.Т., и тримата от Бургас. Документирането на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.

      На 05/06.06.т.г., чрез взломяване на автомат за безалкохолни напитки и сладкарски изделия, разположен до сградата на бургаското преприятие «Славянка», са отнети 20 безалкохолни напитки и 31 сладкарски изделия, с неустановена до момента стойност. В резултат на работата по «горещи следи» служители на Първо Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на деянието - това са : 37 годишната Г.Л. и 33 годишната К.Й., и двете от Бургас. Работата по случая продължава.

 

 

 





Ключови думи: МВР, разкрити, престъпления, взлом, кражба, грабеж,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |