В новините
 
07.06.2009 12:04   Новината е видяна 3705 пъти
ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

На 05.06.т.г. около 19.25 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за извършен грабеж от заложна къща, намираща се на ул. «Гурко» в града. По данни на 25 годишния служител в заложната къща, около 19.15 ч. в помещението са влезли двама младежи, с черни шапки с козирки, единия от които въоръжен с нунчаго и черна палка. Те се насочили към служителя и започнали да му нанасят удари по цялото тяло, след което го съборили на земята. От чекмеджетата на бюрото непознатите отнели сумата от 1 950 лв. и избягали в посока бул. «Демокрация». Пострадалият с повърхностни наранявания по главата и ръцете, без опасност за живота, е прегледан и освободен за домашно лечение. Работата по установяване на самоличността на извършителите на грабежа продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 05.06.т.г. във Второ Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за извършен грабеж на златен синджир с украшение, собственост на 66 годишна бургазлийка, осъществен около 12.00 ч. на същата дата в парк «Изгрев» от непознат младеж. Работата по установяване на самоличността на извършителя на грабежа продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.

      На 05.06.т.г. около 17.30 ч. в Районно управление на МВР Айтос е получено съобщение от 45 годишен мъж от Сливница, за това че в района на ресторант «Орловец» на изхода на Айтос в посока Бургас е установил, че е взломена ключалката на управлявания от него т.а. «Скания», със софийска регистрация, и от кабината е извършена кражба на сумата от 8 710 лв. / служебни пари/. Констатирано е, че кражбата е извършена в момент, докато водачът на автомобила си е купувал кафе от ресторанта. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Айтос.

      На 04/05.06.т.г. през отворена врата на тераса е проникнато в частен апартамент, намиращ се на първия етаж в к-с «Славейков», обитаван от 61 годишен бургазлия и докато той е спял е извършена кражба на сумата от 100 евро и 60 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.

За времето от 29.05.т.г. до 05.06.т.г. неизвестено лице е унищожило близо 3 000 корена домати, намиращи се в парниково съоръжение край с. Бродилово, общ. Царево, частна собственост. Работата по случая пордължава от служители на Районно управление на МВР Царево.

На 06.06.т.г. около 00.30 ч. на колоездачна алея в близост до «Голд Казино» в Слънчев бряг, 44 годишен английски турист е застигнат от непознат мъж, който го потупал по рамото, след което му издърпвал и скъсал от врата златен синджир / около 350 гр., 18 каратов/. Непознатият избягал, а туристът алармирал за извършения грабеж служителите от Районно управление на МВР - Несебър.

      На 06/07.06.т.г. от товарен автомобил, паркиран на улица в Средец, е извършена кражба на около 200 л. нафта. Кражбата е осъществена след отключване на катинара на резервоара натоварния автомобил. Работата по случая продължава от служителите на Районно управление на МВР - Средец.

 





Ключови думи: кражби, нападение,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |