В новините
 
07.06.2009 12:06   Новината е видяна 3970 пъти
ПТП

На 05.06.т.г. около 13.30 ч. на бургаската улица «Лермонтова», настъпва пътен инцидент между : л.а. «Тойота», с бургаска регистрация, управляван от 46 год. А.М. от Бургас и пешеходката - Г.Н., 38 годишна от Бургас. Причини за ПТП : внезапно слизане на пътното платно от страна на пешеходката, която се удря странично в движещия се лек автомобил. От инцидента пешеходката е получила охлузване на тялото и десния крак, но е без опасност за живота.

      На 05.06.т.г. около 19.13 ч. на кръстовището на бургаските улици «Стефан Стамболов» и «Тракия», поради преминаване на червен сигнал на светофарната уредба и за да се избегне пътен инцидент с друго превозно средство, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в ел. стълб.щети, л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от В.П. от Бургас. От инцидента леко е пострадала спътничката на водачът, която е получила контузна рана на главата, но е без опастност за живота.

На 07.06.т.г. около 02.30 ч. в Районно управление на МВР - Поморие е получено съобщение за катастрофа, възникнала на около 3 км. след с. Лъка в посока Бургас до Автополигона. Констатирано е, че на неосветен пътен участък със сухо асфалтово покритие, лек автомобил «Опел Астра», с ямболска регистрация, собственост на 36 годишен мъж, управляван от неустановен до момента водач, при «изпреварване», изгубва контрол над автомобила и се преобръща в дясно извън платното за движение. От ПТП са пострадали : Я.М., 21 годишен от с. Черно море, возещ се на задната дясна седалка, който е откаран в МБАЛ Бургас, където по-късно умира, пострадали са още : П.И., 23 год. от с. Черно море и Д.И., 18 год. от същото село, които с контузно-разкъсни рани, с прегледани и освободени за домашно лечение. Причините за инцидента, както и кой точно е управлявал автомобила са в процес на изясняване. От всички лица, возили се в «Опела» е взета кръв за химичен анализ.

      На 06.06.т.г. около 19.00 ч. в кв. Банево на кръстовището на улиците «Хаджи Димитър» и «Димчо Карагьозов», л.а. «ВАЗ 2109», с бургаска регистрация, управляван от 38 годишния н.Н. от Бургас, блъска велосипедистката Т.Г., 9 годишна, който е  получила охлузно - контузна рана на дясната подбедрица, но е без опасност за живота. Причини за ПТП : неспазване на правилата за предимство от страна на детето-велосипедист.

 





Ключови думи: катастрофа, ПТП,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |