В новините
 
10.06.2009 20:19   Новината е видяна 2870 пъти
Нова спортна площадка ще радва бургаските деца

От днес /10 юни/ бургаските деца ще могат да играят на изцяло обновената и реконструирана спортна площадка. Тя се намира на ул. „Дебелт”, до ЦДГ № 20 „Златното ключе”, поради което носи същото име.

Лентата при официалното откриване на площадката прерязаха заместник – кметът по здравеопазване и спорт на Община Бургас д-р Лорис Мануелян и директорката на детската градина Марияна Бойчева.

На тържеството по повод откриването на площадката присъстваха още директорът на ТД „Приморие” Стефан Дубаров, директорът на ОП „Спортни имоти, паркинги и гаражи” Живко Иванов, началникът на отдел „Спорт” Веселина Деведжиева, директорът на дирекция „Образование” Веселина Таралова, председателят на Общински съвет – Бургас Снежина Маджарова, много деца и родители.

Децата от ЦДГ „Златното ключе” поздравиха с програма от песни и танци своите гости и благодариха със специално писмо на кмета Димитър Николов и общинската администрация.

Спортната площадка е реконструирана изцяло със средства на Община Бургас и е на стойност 55 000 лв.

На терена на площадката /2 150 кв. м./ са изградени три спортни игрища – за волейбол, футбол и баскетбол. Около тях са поставени нови пейки и кошчета, и е възстановена оградата на площадката. В края на спортната площадка е монтирана трибуна с капацитет от 30 седящи места.

Обновяването на спортната площадка „Златното ключе” е част от цялостен проект на Община Бургас на стойност 100 000 лв., който включва реконструкция и обновяване на още 3 спортни площадки – площадката в ж.к. „Славейков” зад бл. № 1 /”Поморина”/, площадката на ул. „Гурко” /зад III поликлиника/ и площадката в кв. „Крайморие”. 
Ключови думи: деца, площадка, ЦДГ, градина,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |