В новините
 
11.06.2009 06:16   Новината е видяна 3912 пъти
Мишел Платини остава в „Черноморец – Бургас” до 2013 година

Играчът направи силен сезон с „акулите” и се открои като един от най-добрите и класни чужденци в шампионата на „А” ПФГ. Това заяви по повод днешни публикации в някои спортни интернет сайтове мениджърът на „Черноморец – Бургас” Красимир Балъков. 

      Той определи днешната информация за напускането на играча, като чиста спекулация и манипулация насочена към футболните среди и конкретно към бургаския клуб. Красимир Балъков с огорчение сподели, че подобни измислици, които не почиват на никакви реални факти, имат за цел да разклатят общественото мнение и да породят интриги, от които биха могли да се възползват определени среди. Те не гледат с добро око на мащабните планове, които предстоят да се реализират в „Черноморец – Бургас”.  

      Още на пресконференцията в четвъртък – 11 юни, мениджърът на „акулите” ще даде коректна и цялостна информация на присъстващите представители на медиите, относно предстоящите промени, реконструкцията на стадион „Лазур”, планът за лятна подготовка на отбора, както и за новите играчи, които ще бъдат привлечени за новия футболен сезон 2009-2010.  




Ключови думи: сезон, акулите, мениджър, Черноморец, Красимир, Балъков, футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |