В новините
 
11.06.2009 06:19   Новината е видяна 3828 пъти
Красимир Балъков ще даде заключителната си пресконференция в четвъртък от 13.00 часа на стадион „Лазур”

В четвъртък - 11 юни от 13.00 часа на стадион „Лазур” мениджърът на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков ще се срещне с представители на медиите на редовната си и заключителна пресконференция за сезон 2008-2009. Основната тема в нея ще бъде предстоящият двубой с „Вихрен” Сандански, който има пряко отношение към борбата за шестото място в класирането на „А” ПФГ.

Красимир Балъков ще запознае медиите с програмата за лятна подготовка на „Черноморец – Бургас”, съперниците за контролни мачове, новите попълнения, с които ще бъдат подписани договори за сезон 2009-2010. Мениджърът ще направи своя анализ за първия си полусезон като треньор на „Черноморец – Бургас”.

Журналистите ще бъдат запознати в детайли с подробности около течащата реконструкция на стадион „Лазур”, която трябва да приключи до средата на месец юли, а стадионът да е готов да посрещне мачовете на „Черно море” Варна от новия турнир на УЕФА - „Лига Европа”.

Каним представителите на медиите да посетят заключителния брифинг на един от тримата най-добри треньори в „А” ПФГ за сезона 2008-2009,  Красимир Балъков - в четвъртък, 11 юни от 13.00 часа на стадион „Лазур”. 




Ключови думи: стадион, Черноморец, Красимир, Балъков, медии, сезон,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |