В новините
 
12.06.2009 12:21   Новината е видяна 3151 пъти
Красимир Балъков: Предстои ни още много, много работа

   „Черноморец – Бургас” ще играе за победа, както във всеки мач, независимо че беше тиражирана новината, че ще играем с юноши в последния си двубой – заяви наставникът на бургазлии на редовната си пресконференция. Ще дам възможност в игра да влязат футболисти, които са играли по-малко през сезона, тъй като в доста от играчите има натрупана умора. Ще направим това, което зависи от нас да се класираме на шестото място. Като постижение това е добро класиране като се има предвид класирането след есенния полусезон.

      Целта за следващата година ще бъде по-предно класиране от сегашното – допълни треньорът. Но да обещавам отсега, че ще сме сред първите в класирането или да участваме в евротурнирите е нереалистично и трудно осъществимо. Ние сме привърженици на максимата – „Бързай бавно, за да стигнеш далеч”.

     В нашите планове влиза участие в евротурнирите, но на малко по-късен етап – след две до три години, но за да стигнем това ниво, към което се стремим е необходима още много, много работа.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |