В новините
 
14.06.2009 18:20   Новината е видяна 9475 пъти
Топлофикация Бургас опрощава лихвите на своите длъжници

Ръководството на Топлофикация Бургас ще опрости  лихвите на своите клиенти с просрочени задължения, ако те заплатят изцяло и наведнъж задълженията си в срок от 17.06.2009 до 17.07.2009 година.

     На всички абонати със започната съдебна процедура, заплатили изцяло и наведнъж  задълженията си в същия срок, включително присъдените от съда вземания  /съдебна такса, главница, лихви към датата на започване на съдебното дело/ дружеството няма да събира законната лихва, начислявана до окончателното изплащане на задължението.

     Клиентите на бургаската топлофикация могат да се възползват от инициативата на дружеството на касите в ж.к. Славейков, ж.к. Лазур и ж.к. Изгрев. Приспаданията няма да се извършват на касите на Български пощи или плащания по банков път.

     Топлофикация Бургас прави този жест за своите абонати за пореден път, с което да покаже своето обществено отговорно отношение към близо 10 000 абоната с 2 и повече неплатени сметки. В последните години дружеството води активна социална политика и не остава безучастно към финансовите проблеми на своите клиенти, предизвикани от икономическата криза. Ръководството на фирмата подканя абонатите си да се възползват от този шанс, тъй като едва ли за в бъдеще дружеството ще бъде в състояние да компенсира подобни финанови загуби.




Ключови думи: Топлофикация, Бургас, абонати, дружество,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |