В новините
 
14.06.2009 18:41   Новината е видяна 3278 пъти
Горещото време - повече пожари в Бургас и бургаски регион

На 13.06.2009 г. в 19.10 часа в оперативната дежурна част на Първо РПУ – е получено съобщение за пожар в механа на ул. "Вола". В гасителните действия са участвали огнеборци от РС ПБС с един противопожарен автомобил. По първоначални данни, пожарът е възникнал от електрическа скара в кухнята, в следствие на което е увредена аспирацията на заведението и стените са опушени. Няма пострадали хора. Щети – в процес на изясняване. По случая работи Първо РПУ – Бургас.

Около 01.20 ч.на 13.06.2009 г. в кв. Ветрен на 20 м от кръстовището на ул."Ком" и ул."Минерална" е възникнал пожар в лек автомобил “Мазда 626”. В гасителните действия са участвали четирима огнеборци от РС ПБС – Бургас с един противопожарен автомобил. Причината за възникване на пожара е в процес на изясняване. По случая работи Второ РПУ – Бургас.

На 13.06.2009 г. около 04,15 ч. във Второ РПУ – Бургас е получено съобщение за пожар апартамент в комплекс "Славейков". В гасителните действия са участвали осем огнеборци от РС ПБС – Бургас с два противопожарни автомобил. На жилището, което към момента е необитаемо, са нанесени сериозни материални щети. Причината за възникване на пожара е в процес на изясняване. Служители на Второ РПУ – Бургас продължават работата по случая.

На 13.06.2009 г. в 17.10 ч. в оперативната дежурна част на РПУ – Камено е получено съобщение за пожар в нива, собственост на Земеделска кооперация – Камено. В гасителните действия са участвали осем огнеборци от РС ПБС – Камено,  Лукойл-Нефтохим  и Бургас с три противопожарни автомобила.  Пожарът бе локализиран и потушен около 20.15ч. По предварителни данни са изгорели около 250 дка пшеница. Причините за възникване на пожара и размера на нанесените щети са в процес на установяване. По случая работи РПУ – Камено. 




Ключови думи: пожар, пожари, палеж, палежи, Бургас, бургаски, противопожарен,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |