В новините
 
11.06.2009 11:43   Новината е видяна 3332 пъти
Перспективите в развитието на ОП Транспорт ще бъдат представени на пресконференция

На 12 юни 2009 г. (петък) от 10 ч., на пресконференция в Гранитна зала на Министерски съвет ще бъдат представени анализ на изпълнението и перспективите за развитие на Оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 г.

Целта на пресконференцията е да се разяснят взетите на 8 и 9-ти юни 2009 г. от Комитета за наблюдение на програмата решения за разширение на списъка от приоритетни проекти, предвидени за финансиране от Оперативна програма „Транспорт". С гласуваните решения Комитетът за наблюдение одобри включването на доизграждането на АМ „Тракия" (лотове 2, 3 и 4), както и два проекта от железопътния сектор - „Рехабилитация на железопътната инфраструктура по железопътната линия Пловдив-Бургас" и проект „Модернизация на жп линията София-Драгоман".
В пресконференцията участие ще вземат министърът на транспорта Петър Мутафчиев, заместник-министърът на транспорта Весела Господинова, ръководителят на Управляващия орган на Оперативна програма „Транспорт" Нели Йорданова и представители на бенефициентите.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |