В новините
 
16.06.2009 10:20   Новината е видяна 17341 пъти
За листните въшки по баклата сутрин

От съседния двор Петя се провикна - не бери боба, че е влажно и ще го хванат листни въшки. Късно е! торбата вече е напълнена!

На парламентарните избори в Бургас се заредиха въшка до въшка - всички листи са наредени и мастилото е още влажно, та това породи предпоставки за разпространение на гадинките.

Само Атака и ДПС уважиха Бургас и заложиха на мажоритарността и синята,разбирай "дясна" идея.

ДПС връща на града ни един от "символите" на демокрацията - Йордан Цонев. Последният без да има претенции и ползвайки се с народните nick-ове "Данчо Ментата" и "Данчо Пицата", така и сменя тоалетите според политическия декор, но стои далеч от ръба на сцената. След разбиващата загуба на СДС преди години, когато за сефте Йоан Костадинов спечели срещу младока Васил Илиев, Йордан Цонев зачезна от Бургас, но не излезе от тавата. Има огромна вероятност на фона на неразпознаваемите "сини" той да обере симпатиите и да породи асоциации, които няма да се харесат на, да речем, Коцето Марков и Васил Камберов.

За Йордан Цонев едно е сигурно - че му трябват само няколко хиляди, за да ги добави към онези 30000, които предварително има. Във всеки случай лъскавите сака и гащи отдаван са сменени с лен и памук.

Друг, който се явява, за да спечели е Волен Сидеров - Атака, и чувствата стават противоречиви. След онзи неделикатен въпрос, зададен на пресконференция, визиращ интерес към психичното здраве на Волен Сидеров, той доказа, че де факто е една умерена личност, която бавно загуби част от симпатиите на агресивните, но затова пък изненада приятно другите и те му казаха "браво" за промяната. А всяко "браво" си е един глас. Сидеров е комай единственият "лидер" взел на сериозно Бургас, дори и този факт да произхожда от принудата на ситуацията.

В Бургас за БСП да се говори е почти цинизъм, защото там интелектуалният потенциал прилича на графика на експоненциална функция, в много голям положителен коефициент / да не забравяме за царицата на науките/. За съжаление други кават, че интерференцията на интелектуалните вълни в БСП често предизвиква цунами. Като една истинска дясна партия БСП създаде борса и пусна на нея да играят малки и големи, отървавайки се по този начин от тоз и онзи, станали отдаван излишни.

Недоимъкът е майка на всички пороци, а много са бащите им. ПСК "Партията на столичния кмет" събра полубратя и полусестри, и им турна по едно бяло жабо. Активистите все повече се доближават до модела "Иренка" и се надъхват един друг, но в основата на проблема им стои фактът, че не знаят къде да държат ръцете си и понеже някои дори са млади, не разбират колко познат стил на поведение вкарват.

ГЕРБ олевиля и в сушата се видя дъното, а там бяха изписани другарските усмивки
Мойсей в ролята на Бойко Борисов раздра България на две с победа в долната част по магистрала Тракия, за да минат по нея комунистите, вече посинели.

И в крайна сметка как не се появи един политически просветник, който да обясни на простосмъртните като влязат в "тъмната" стаичка как ще се гласува, как ще се определя "победителят" и т.н.

И приятели, не забравяйте, че всичко отдавна е решено, а ние сме като росата, която създава предпоставки за появата на листни въшки, ако случайно някой почне да бере бакла, преди да я е напекло слънцето.

http://dryamka.blogspot.com/

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |