В новините
 
17.06.2009 10:59   Новината е видяна 4132 пъти
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в Бургаско

За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 31 год. М.М. от с. Дъбник - 1.37 промила.

      С решение на Несебърския районен съд от 16.06.т.г., задържаният за хулиганство в Районно управление на МВР - Несебър ирландски турист Д.А., 20 годишен, е санкциониран с глоба в размер на 200 лв. Припомняме, че на същата дата около 00.30 ч. в района пред ресторант «Арена» в Слънчев бряг, ирландецът е забелязан от полицейски велопатрул да чупи с ритник декоративно осветително тяло. След като не се е подчинил на полицейското разпореждане да преустанови действията си, чужденецът е побягнал и в момента на задържането му, е оказал яростна съпротива на полицейските служители, което е наложило използването физическа сила и помощни средства /белезници/.

      На 16.06.т.г. около 23.35 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получен сигнал за пострадало след семеен скандал в с. Брястовец 16 годишно момиче. Изпадналото в безсъзнание момиче е откарано в МБАЛ - Бургас, като след оказване на медицинска помощ е освободено за домашно лечение, без опасност за живота. Констатирано е, че под въздействие на алкохол, бащата на момичето - 50 годишния В.Р. се е спречкал със съпругата си и я е замерил с халба за бира, която обаче ударила 16 годишната му дъщеря в областта на главата. В.Р. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

      На 16.06.т.г. служители от Второ Районно управление на МВР - Бургас са задържали 38 годишния И.Е. от Бургас, по сигнал за разпространяване на наркотици в района на бл. 3 в к-с «Славейков». При проверка във входа на жилищния блок, под пощенските кутии, са открити четири полиетиленови топчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество, реагирало при извършения полеви тест на хероин. В последствие в близост до мястото на задържането на И.Е. са открити още три дози хероин. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас. 


ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

      На 16.06.т.г. около 15.40 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 87 годишна жена от кв. «Сарафово», за това че малко по-рано е била посетена в дома си от жена, която под предтекст, че разваля магии е успяла по измамен начин, да й отнеме сумата от около 1 000 лв. Работата по установяване на самоличността на извършителката на измамата продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

      На 16.06.т.г.около 23.30 ч. в Районно управление на МВР - Приморско е получено съобщение от 40 годишен руски турист, за това че на кръстовището на улиците «Георги Кондолов» и «Бриз» в града, 16 годишния му син е застигнат от двама непознати мъже, които след нанасянето на удари, са ограбили : ръчна мъжка чантичка, съдържаща лични вещи и документи, сумата от 300 рубли и MP-3 Player. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Приморско.

      На 16.06.т.г. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от 36 годишен украински турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че предния ден около 20.30 ч., при разходка в Старата част на Несебър, му е извършена джебчийска кражба на портфейл, със сумата от 500 евро, 1 200 украински гривни и три кредитни карти. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.






Ключови думи: Районно, управление, Несебър, Слънчев, бряг, Бургас, служители, хероин,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |