В новините
 
17.06.2009 19:44   Новината е видяна 5232 пъти
Изложението на цветя ФЛОРА Бургас представлява интерес за белгийския бизнес

През 2010 г. бургаската „Флора” ще гостува в Гент 

Представители на 35 бургаски фирми установиха контакт и разговаряха с гостувалата в Бургас белгийска делегация, водена от кмета на гр. Гент Даниел Термон. Срещата се състоя по изрично настояване на гостите от кралството, което бе изтълкувано като сигурен знак за интереса им към Бургас. Като нейни организатори и любезни домакини се изявиха служителите от общинска дирекция „Икономика и стопански дейности”.

Срещата бе открита от зам.-кмета на община Бургас Красимир Стойчев, който познава добре икономиката на гр. Гент, тъй като е живял и учил там. Стана ясно, че вече е договорено и първото взаимодействие между двата града. През април 2010 г. бургаската изложба „Флора” ще се представи в традиционното цветарско изложение „Флоралия”, което се провежда в Гент.

По време на срещата гостите от Белгия се запознаха с основните тенденции в най-значимите отрасли на бургаската икономика. В нея взеха участие областният председател на Строителната камара в Бургас Димитър Янакиев, председателят на Бургаската регионална туристическа асоциация Соня Енилова, Дияна Иванова от Асоциация за недвижими имоти, Василий Скрипка - изпълнителен директор на Свободна безмитна зона-Бургас, представители на Занаятчийската камара и хлебопроизводителите в Бургас, Витка Вълчева - председател на Търговско-индустриална камара-Бургас и Цанко Иванов - председател на Бургаската търговско-промишлена палата.




Ключови думи: бургаската, Флора, Гент, Бургас, председател, камара,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |