В новините
 
18.06.2009 18:43   Новината е видяна 3733 пъти
КУПЕНИ ТЕЛЕВИЗИОННИ ВОДЕЩИ

Тази събота, 20 юни 2009 година от 23:00 часа гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” отново е професор Юлиан Вучков. В първото си голямо телевизионно интервю след раздялата си с ББТ проф. Вучков дава подробности за причините, мотивирали решението му да напусне по собствено желание телевизията.

Професор Вучков прави подробен анализ на телевизионния сезон. „Много е скучно в телевизионното пространство! Скучни са поне осемдесет на сто от водещите и шестдесет на сто от техните гости! Нищо не привлича нито нашите очи, нито нашите уши!...” Според него телевизионната продукция и професионализма в телевизиите са на много ниско равнище: „Екраните много често са населени или с кръчмарските физиономии на редица водещи, или със захаросаните личица на празноглави хубавелки...”

Според професор Вучков властта трябва да се примири, че медиите са неин коректив. „За съжаление не по-малко от четиридесет процента от водещите са или яко почерпени, или яко купени от партиите и въобще от властта като цяло... Подаръци, каса с уиски, части за леката му кола – това е леката почерпка. А голямата почерпка в брой се плаща!” Той прави големи разкрития за купени от партии и политици телевизионни водещи, за механизмите на купуване им и за това по какво се разпознава кога един водещ е купен.

Проф. Юлиан Вучков подрежда и идеалната според него телевизионна програма - от сутрешните блокове до късните вечерни ток-шоута - която включва предавания на различните телевизии за изминалия сезон.

Кои са трите основни неща, които правят един телевизионен водещ добър и защо членовете на телевизионната гилдия в България не се подкрепят? Как би изглеждала идеалната телевизионна програма според проф. Вучков и кога би си изключил телевизора той? И още: за купените и за почтените, но страхливи телевизионни водещи, за новото поколение телевизионери и собственици на телевизии, за завистта в телевизионните и завистта в театралните среди.




Ключови думи: телевизионния, професор, Юлиан, проф, Вучков, прави, сезон, водещите, нито, нашите, него, телевизионната, много, водещи, властта, купени, леката, това, телевизионни, кога, един, водещ, идеалната, според, телевизионна, програма, завистта,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |