В новините
 
25.06.2009 11:59   Новината е видяна 4357 пъти
Мажоритарният кандидат на НДСВ за Народно събрание, Трифон Грудев, ще открие регата Хоризонт в Бургас

Трифон Грудев ще открие националната сърф регата „Хоризонт” в Бургас. Стартът на бургаската регата от календара на Федерацията по ветроходство е в 11 часа на 27 юни /събота/ пред Уиндсърф клуб „Бургас”. В регатата ще участват над 38 сърфисти от Бургас, Несебър, Поморие, Обзор, Приморско, Варна, София и др.


По покана на домакините, от 18 часа предния ден /петък/ Трифон Грудев ще се срещне в бургаския сърф клуб със сърфисти, яхтсмени, професионални спортисти и любители на водните спортове на работна среща-дискусия за обсъждане на проблемите на водните спортове в Бургас и региона и възможностите за тяхното разрешаване. 


Поканата на сърфистите към Трифон Грудев е отправена неслучайно. Освен че е мажоритарен кандидат и водач на парламентарната листа на НДСВ от Бургас, той самият е запален сърфист и почитател на екстремните водни спортове, каза д-р Петър Петров от бургаския сърф клуб.

Ще разчитаме на Трифон Грудев като наше парламентарно лоби за развитието на сърфа и ветроходството в Бургас, коментираха  бургаски сърфисти.






Ключови думи: Трифон Грудев, НДСВ, NDSV, сърф, регата, клуб, Бургас, бургаски, водни спортове,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |