В новините
 
28.06.2009 11:48   Новината е видяна 4383 пъти
Хроника на престъпленията с Цвети Рандева

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

На 27.06.т.г., чрез взломяване на метална решетка и последващо отваряне на прозорец е проникнато в частен офис, намиращ се на бургаската улица «Гладстон», откъдето е  извършена кражба на MP 3 Player на стойност 100 лв. - в резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас е установен извършителят на деянието - това е : 32 год. Я.Ч. от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.
На 27.06.т.г. служители от Районно управление на МВР - Несебър са установили извършителя на кражба на дамска чанта, съдържаща мобилен телефон, сумата от 218 лв. и лични документи, собственост на 21 годишно момиче от Кюстендил, осъществена в Свети влас на тротоарна алея в близост до комплекс «Райска градина» - това е : криминално проявения К.З., 20 годишен от София, който е задържан за срок от 24 часа. Чантата и вещите - предмет на кражба са върнати на тъжителката. Работата по случая продължава.
На 26.06.т.г. около 21.30 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение, че след нанасянето на побой на 17 годишен младеж до бл. 27 в к-с «Изгрев» от трима непознати му е отнет мобилен телефон на стойност 300 лв. От проведените бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас са установени извършителите на деянието - това са : 18 год. Т.Д., 20 год. И.К. и 20 год. Н.Д., и тримата от Бургас. Младежите са направили пълни самопризнания, като доброволно с протокол са предали мобилния телефон. Работата по случая продължава от служители на Петво Районно управление на МВР - Бургас.

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
      На 27.06.т.г. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от 35 годишна полска туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че предния ден е установила липсата на чантата си със съдържащите се в нея : мобилен телефон, дигитален фотоапарат и сумата от 100 евро, 120 лв. и 110 полски злоти. Работата по случая продължава.

ІІІ. ПТП :
      На 27.06.т.г. около  10.00 ч. на пътя за Средец в района на разклон «с. Пънчево», поради внезапно излизане на кон на пътното платно, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в животното л.а. «Шевролет круз», с бургаска регистрация, управляван от 52 год. С.А. от Бургас. От инцидента са настъпили само материални щети, в размер на около 5 000 лв. 

ІV. ПАБ :
      На 27.06.т.г. около 09.20 ч. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от 31 годишен пловдивчанин - шофьор на товарен автомобила « Мерцедс 310», с пловдивска регистрация, за това че по време на движение по пътя Слънчев бряг - Обзор, автомобилът е започнал да пуши, след което се е запалил и изгорял напълно. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила и четирима огнеборци.  От инцидента напълно е унищожен превозвания с товариня автомобил товар - пет двуетажни дървени легла, 12 матраци и 12 плоскости за легла и гардероби.





Ключови думи: ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, кражба, оперативно-издирвателни, Бургас, Несебър,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |