В новините
 
02.07.2009 09:31   Новината е видяна 3805 пъти
Специалната награда от фестивала на франкофонската песен „ Златен ключ”– Пловдив 2009 г. дойде в Бургас
Специалната награда от фестивала на франкофонската песен „ Златен ключ”– Пловдив 2009 г. дойде в Бургас. Компетентното  жури я присъди на младия преподавател по френски език в НУМСИ „ Проф. Панчо Владигеров”  Иван Милушев. Той се пребори с 11 изпълнители от целия свят.

      Наградата златна гривна с гравирано името  на фестивала връчи на бургазлията  директора на френски културен институт в София - Мадам Контамен. Двете  изпълнения на песните на Иван впечатлиха международното жури с артистизма на изпълнение и отличния френски.

      Подготовката  на Иван Милушев за  участието  му в престижния фестивал бе извършена  с изключителното съдействие на Алианс Франсез – Бургас  и директор г-жа Добрина Маринова. Заслуга за отличното представяне има и хореографът от НУМСИ Росен Методиев.

Your browser may not support display of this image.  „ Щастлив съм, че успях да защитя позиците на България и да представя отлично Бургас. Благодаря на всички, които ми помогнаха”, споделя Иван Милушев.




Ключови думи: фестивал, Бургас, жури, френски, НУМСИ, Иван Милушев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |