В новините
 
02.07.2009 11:10   Новината е видяна 5296 пъти
Футболната академия на Gillette стартира в Бургас

Футболната  академия на Gillette ще стартира в Бургас на 4 юли /събота/. От 9 ч на стадион  „Лазур” в присъствието на селекционерите Христо Стоичков и Красимир Безински ще се проведе първата селекция от петото издание на кампанията на известната фирма за откриване на деца - футболни таланти в България. По линия на приятелството си с Христо Стоичков, кампанията в Бургас ще уважи и мениджърът на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков. 

      От  днес /02.07/ на входа на стадион „Лазур”  започна записване за участие  във футболния кастинг. Заявки могат  да се подават и утре от 09.00 до 19.00 ч. Изисква се лична карта на родителя или настойника и акт за раждане на детето. Могат да участват момчета, родени в периода 01.09.1996 - 31.12.1998 г. от всички краища на страната.

Харесаните  таланти ще имат правото да тренират 1 година във футболната школа на Христо Стоичков в Барселона. 21 деца получиха този уникален шанс в предишните 4 кампании. След престоя в школата на Камата 12 - годишният Божидар Краев дори получи покана да играе в детския oтбор на „Барса”.




Ключови думи: Бургас, стадион Лазур, Христо Стоичков, деца, таланти,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |