В новините
 
04.07.2009 16:16   Новината е видяна 3822 пъти
Разкрити кражби и други престъпления

На 02.07.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР Бургас са установили извършителя на взломна кражба на сумата от 60 лева на монети, кафе и шоколади на стойност около 40 лева от столовата за обществено хранене, разположена в района на «Черноморски солници» АД Бургас - това е : 42 годишния И.П. от Котел. Вещите - предмет на престъплението са установени и иззети. Работата по случая продължава.

Във връзка с извършена кражба на марков алкохол от хотелски комплекс в Приморско, както и седем кражби на монети от кафе-апарати, разположени на територията на крайморския град, служители от Районно управление на МВР Приморско са установили и задържали извършителите на деянията - това са : 22 годишната Ж.Н., 19 год. И.Б., 19 год. М.Г. и 24 год. Д.С. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление на МВР Приморско.

На 03.07.т.г. служители от Районно управление на МВР Поморие са установили извършителя на две кражби от леки автомобили, паркирани в с. Медово - това е криминално проявения А.Д., 22 годишен от същото село. Установено е, че А.Д. е откраднал два CD Players, две тонколони и лични документи. Вещите - предмет на кражбите са намерени и иззети. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление на МВР Поморие.

За шофиране след употреба на алкохол е образувано бързо полицейско производство срещу : 22 годишния М.П. от София - 1,46 промила.




Ключови думи: служители, Районно управление, Бургас, кражба, кражби,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |