В новините
 
06.07.2009 06:23   Новината е видяна 4201 пъти
Пътно транспортни произшествия в Бургаски окръг

На 04.07.т.г. около 00.40 ч. в местността «Южен плаж» пред бистро «Куцата жаба», л.а. «Мерцедес», със софийска регистрация, излизайки от пресечка, водеща към почивна база «Елит» удря спрелия мотопед «Хонда 50», с варненска регистрация, управляван от 21 год. М.С., след което напуска местопроизшествието. От сблъсъка е пострадал стоящия отзад на мотопеда - А.С., 37 годишен от Бяла, обл. Варна, който със счупен десен крак, без опасност за живота, е настанен за лечение във варненската болница. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че водач на «Мерцедеса» е 55 годишния Д.К. от Ловеч. По случая е образувано досъдебно производство.

      На 04.07.т.г. около 11.00 ч. в Несебър, срещу складовата база и бензиностанции «ЛУКОЙЛ» и «Петрол», настъпва пътен инцидент между : л.а. «Мерцедес», със софийска регистрация, управляван от 33 год. Г.З. от Несебър и пресичащия пътното платно пешеходец - Г.В., 51 годишен от Бургас, който с фрактура на дясната подбедрица, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. Причините за ПТП са в процес на изясняване.

      На 04.07.т.г. около 16.20 ч. срещу бл. 435 в к-с «Меден Рудник» в Бургас, при облачно време и слаб дъжд, л.а. «Форд Мондео», със софийска регистрация, управляван от 27 год. К.И. от Стара Загора, блъска детето-пешеходец Б.З., пет годишна от Бургас, която с охлузни рани по главата, е прегледана, обработена в МБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение, без опасност за живота. Причина : движение с несъобразена скорост с пътните условия от страна на водачът на л.а. «Форд», и неправилно пресичане на пътното платно зад паркиран лек автомобил от страна на детето - пешеходец. 




Ключови думи: софийска регистрация, лечение, болница, пътно платно, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |