В новините
 
07.07.2009 05:42   Новината е видяна 3552 пъти
Среща на български евродепутати и представители на европейски институции в рамките на международната конференция "Предизвикателствата пред корпоративната социална отговорност"

 Господин  АНРИ МАЛОС  - председателят на Група на работодателите на Европейския икономически и социален комитет, неговият заместник г-н АНТАЛ ЧУПОРТ – заместник-председател на Група І на ЕИСК, както и г-н РАЛФ РЕШ – главен секретар на Европейския център на работодателите и предприятията, предоставящи услуги от общ интерес (CEEP) взеха участие в среща с новоизбрани български евродепутати - Ивайло Калфин и Кристиян Вигенин.

     Срещата бе организирана от Асоциация на индустриалния капитал в България и е в рамките на международната конференция „Предизвикателствата пред корпоративната социална отговорност”, която ще се проведе утре – 07.07.2009 г. от 9.30 часа в зала Средец на хотел Шератон.

     На  срещата чуждестранните гости и  българските евродепутати се обединиха  около мнението, че повишените очакванията на гражданите на Европа към европейските институции и разширяването на правомощията на Европейския парламент, са основа за още по-активна работа в полето на корпоративното управление и корпоративната социална отговорност. Като стъпка в тази посока се посочи възможността да се създаде подобрена платформа за непрекъснат обмен на опит между институциите, социалните партньори и организациите, работещи в сферата на корпоративната социална отговорност.

     Българските евродепутати, както и чуждестранните гости изказаха надежда, че новите тенденции, добри практики и концепции на европейски организации и компании, представени на предстоящата конференция „Предизвикателствата пред корпоративната социална отговорност”, ще намерят отражение и ще бъдат инкорпорирани в българския опит в тази сфера. 

 





Ключови думи: работодателите, Европейски, евродепутати, конференция,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |