В новините
 
07.07.2009 06:08   Новината е видяна 4770 пъти
Петър Хубчев направи първа тренировка на стадион „Лазур”

Петър Хубчев проведе днес /6 юли/ първа  тренировка с отбора на „Черноморец” /Поморие/ на стадион „Лазур” в  Бургас. Либерото на героите от САЩ-94 е старши треньор на новия тим, който ще играе в първенството на Източната „Б” група. За негови помощници са назначени Левон Абкарян и Тодор Попов, който ще отговаря за вратарите.

Хубчев  се завърна в България след кариера  на футболист и треньор в Германия, където за последно водеше дубльорите на новия шампион на Бундеслигата „Волфсбург”. Днес той изведе на терена група от 29 футболисти, повечето от които миналия сезон обличаха екипите  на „Нафтекс” и „Поморие”.

Подробности около подготовката и съперниците  в контролите на „Черноморец” (Поморие) ще бъдат обявени до края на седмицата.

 





Ключови думи: Петър Хубчев проведе днес /6 юли/ първа тренировка с отбора на „Черноморец” /Поморие/ на стадион „Лазур” в Бургас. Либерото на героите от САЩ-94 е старши треньор на новия тим, който ще играе в първенството на Източната „Б” група. За негови помощници са назначени Левон Абкарян и Тодор Попов, който ще отговаря за вратарите. Хубчев се завърна в България след кариера на футболист и треньор в Германия, където за последно водеше дубльорите на новия шампион на Бундеслигата „Волфсбург”. Днес той изведе на терена група от 29 футболисти, повечето от които миналия сезон обличаха екипите на „Нафтекс” и „Поморие”. Подробности около подготовката и съперниците в контролите на „Черноморец” (Поморие) ще бъдат обявени до края на седмицата.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |