В новините
 
12.07.2009 13:10   Новината е видяна 3889 пъти
Бургас събра 28 200 подписа в подкрепа на новата болница „Света София”

Четвъртият  по големина град в страната събра 28 200 подписа, за да може да ползва здравните си осигуровки в новопостроената болница „Света София”. Областният град има само една многопрофилна болница и определено не е в челните места по качество на здравните услуги. Крещяща е нуждата на града от нови и модерни болнични заведения, от добри лекари, от качествено обслужване.

     Собственикът  на болница „Света София”, Семир Абумелих поиска и получи подкрепата на съгражданите си. Припомняме, че трогнат от подкрепата  на хората, той отпечата и разпространи 10 000 брошури, в които лично им благодари. Своята подкрепа заявиха преди изборите и някои от мажоритарните кандидати в града.

     Събирането  на подписи приключи, показвайки на всички, че е необходимо да се промени  прословутата Наредба № 18 на здравното  министерство, за да могат новите болници  да работят със здравната каса. Защото хората са най-важната кауза.

     Остава  да се надяваме, че новото управление на страната ще вземе бързи мерки  за да коригира нормативната база, защитавайки  интересите и на пациентите, и на инвеститорите. 
Ключови думи: болница, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |