В новините
 
15.07.2009 13:51   Новината е видяна 7783 пъти
Обучителен курс по самозащитни техники с участието на журналисти

Обучителен курс по самозащитни техники с участието на журналисти, ще се проведе в петък - 17.07.т.г. от 12.00 ч. в зала «Бойчо Брънзов» в Бургас, съобщи на нарочна пресконференция днес г-н Тони Петров - главен инструктор по полицейска лична защита. В едночасовия курс ще се разгледат различни реални рискови ситуации и възможностите за използване при самоохрана на ключодържатели, чадъри, лъжички и други подръчни вещи.

     Обучителният курс ще е част от стартиращия днес Национален преглед по полицейска лична защита и карате, осъществяван в изпълнение на спортния календар на «Спортна асоциация» на МВР. Предвидено е провеждането на курс с инструктори по полицейска лична защита, като акцентът ще е насочен към ползването на помощни средства / полицейска палка и белезници/.

     На 16 и 17.07.т.г. ще се проведе и републиканско първенство по карате за служители на МВР, като в проявата ще се включат близо 100 служители от 25 областни дирекции в страната. Сред тях са известни имена от бойните спортове, като : Калин Крумов и Михаил Несторов - балкански шампиони по джу-джицу, Красимир Лалев, Милен Миланов и Росен Рачев - неколкократни национални шампиони по карате. От страна на бургаската областна дирекция ще се представи главния инструктор по полицейска лична защита - Румен Коларов.

      Според Тони Петров за постигането на отлични резултати в сферата на полицейската лична защита са нужни : голямо сърце, перфектно изпълнение и интелект. Инструктор Петров обяви, че в областта на полицейската лична защита е издаден специален учебник, който цели уеднаквяване на методиката на обучение в отделните страни - чланки на Европейския съюз. Заснет е и учебен филм, като изрично е акцентирано на ситуации, в които се изисква полицейска намеса.

      За участие в официалното откриване на шампионата, което е предвидено на 16.07.т.г. / четвъртък/ от 18.00 ч. в зала «Бойчо Брънзов», са поканени Директорът на Областна Дирекция на МВР - Бургас - Комисар Васил Едрев и Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов.




Ключови думи: инструктор, полицейска, лична защита, служители, шампиони, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |