В новините
 
16.07.2009 12:59   Новината е видяна 3589 пъти
Пожари в последните дни

На 15.02.т.г. около 22.17 ч. в Областна дирекция на МВР - Бургас е получено съобщение за пожар в гаражно помещение, намиращо се на ул. «Александър Стамболийски», при който са обгорени намиращите се в помещението мебели-шкафове, гардероб и матрак. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила и осем огнеборци. Гаражното помещение е отдадено под наем за развиване на търговска дейност с мебели. Причините за инцидента и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

      На 16.07.т.г. около 02.45 ч. в Областна дирекция на МВР - Бургас е получено съобщение за пожар възникнал в подземен гараж на жилищна сграда, разположен на ул. «Възраждане». Констатирано е, че пожарът е причинен умишлено, като напълно е изгорял л.а. «Мерцедес С 320», с бургаска регистрация, управляван от 39 годишен бургазлия. От високата температура частично са пострадали и паркираните в близост други два автомобила «Мерцедес» и «БМВ». Огънят е потушен от два противопожарни автомобила и осем огнеборци. Причините за инцидента и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

      На 15.07.т.г. около 12.15 ч. по време на жътва в землището на с. Орлинци, общ. Средец от повреда в задвижващите се шайби се самозапалва комбайн, управляван от 49 годишния С.С. Пожарът е потушен от от два противопожарни автомобила и шест огнеборци. От огъня е изгорял целия комбайна без кабината и хедера. Точната стойност на нанесените щети е в процес на изясняване. 




Ключови думи: Областна дирекция, Бургас, съобщение пожар, Огънят потушен, противопожарни автомобили, осем огнеборци, Причините за инцидента, нанесени щети,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |