В новините
 
19.07.2009 08:23   Новината е видяна 3850 пъти
Кражби и грабежи в Слънчев бряг.

На 18.07.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в магазин за пакетирани стоки, намиращ се на ул. «Христо Ботев» в Несебър, откъдето е извършена кражба на 30 стека цигари. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР -  Несебър.

      На 18.07.т.г. в Районно управление на МВР -  Несебър е получено съобщение от 21 годишна холандска туристка, за това че предния ден около 14.00 ч. от плажа пред дискотека «Викинг» в Слънчев бряг, й е извършена кражба на мобилен телефон, оставен без надзор в дрехите, докато туристката е била в морето. Работата по случая продължава.

      На 18.07.т.г. в Районно управление на МВР -  Несебър е получено съобщение от 51 годишен шведски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че предния ден около 23.00 ч., прибирайки се към хотела си, в близост до х-л «Кубан», е посрещнат от група непознати момичета, които откраднали от врата му  златен синджир / около 45 гр./ и от ръката - златна гривна / около 40 гр./. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР -  Несебър.

      На 18.07.т.г. в Районно управление на МВР -  Несебър е получено съобщение от 18 годишен холандски турист, за това че на същата дата около 05.00 ч., прибирайки се към хотела си в Слънчев бряг, е пресрещнат от четири непознати момичета, които откраднали от врата му златен синджир с висулки. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР -  Несебър.




Ключови думи: Извършена, кражба, служители, Районно управление, Несебър, Слънчев бряг, турист, златен синджир,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |