В новините
 
19.07.2009 08:25   Новината е видяна 4724 пъти
Пътно транспортни произшествия, станали на територията на Бургаска Област

  На 18.07.т.г. около 22.00 ч. по пътя Царево - Лозенец, л.а. «Ауди А 6», с бургаска регистрация, управляван от 41 год. П.Д. от Царево, по неустановени до момента причини блъска велосипедиста - Г.С., 26 годишен от с. Новоселци, обл. Видин. От ПТП е пострадал велосипедиста - Г.С., който с фрактури на черепа, таза и ребрата, с опасност за живота, е откаран и настанен в МБАЛ - Бургас. Водачът на автомобила е изпробван за употреба на алкохол с дрегер, който е отчетел 0,11 промила. Взета му е кръв за анализ.

      На 18.07.т.г. около 19.00 ч. по пътя Бургас - Варна, в района на регулираното кръстовище за вилна зона «Иракли», настъпва пътен инцидент между : л.а. «Нисан примера», с врачанска регистрация, управляван от 30 год. Г.Д. от София и л.а. «Фолксваген Голф», с варненска регистрация, управляван от 19 год. Ж.К. от Обзор. От ПТП е пострадал пътника от л.а. «Нисан» - Й.П., 26 годишен от София, който е откаран  в МБАЛ Варна с фрактура на дясната ръка, без опасност за живота. Причини за ПТП : при извършване на маневра «изпреварване» от страна на водача на л.а. «Нисан», същия не се е убедил, че автомобила пред него - «Фолксваген голф» е подал сигнал за ляв завой, в резултат на което го блъска и изхвърча в канавката от ляво по посока на движението.

      На 18.07.т.г. около 04.00 ч. на пътя «Гробищен парк» - Созопол - къмпинг «Каваци», поради движение с несъобразена скорост в условията на ляв завой, самостоятелно катастрофира, удряйки се в крайпътна бетонна ограда и преобръщайки се на пътното платно, л.а. «Фолксваген Голф», със софийска регистрация, управляван от 32 год. Д.И. от София. От ПТП е пострадал водачът на автомобила, който е настанен в бургаската болница, в кома, с опасност за живота.

      На 18.07.т.г. около 18.00 ч. по пътя Китен - с. Лозенец, възниква пътен инцидент с участието на два автомобила и внезапно изкочил на пътното платно пешеходец. Констатирано е, че товарен автомобил «Ивеко 3510», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. П.Н., движещ се от с. Лозенец в посока Китен, удря внезапно изкочилия на пътното платно словашки гражданин - Н.Т., 35 годишен. След удара тялото на пешеходеца изхвърча в лентата за насрещно движения, където отново с удар е повлечен от лек автомобил «Мерцедес 190», със сливенска регистрация, управляван от 32 год. Р.К. от с. Градец, общ Котел, движещ се от Китен за с. Лозенец. От ПТП на място е починал словашкия гражданин - Н.Т., който е откаран в МБАЛ Бургас за аутопсия. 




Ключови думи: Лозенец, бургаска регистрация, пострадал, опасност, МБАЛ, Бургас, пътен инцидент, завой, Китен, платно, автомобил,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |