В новините
 
20.07.2009 15:22   Новината е видяна 4416 пъти
Плеймейтки задушават Мирослав Йончев в прегръдките си

Завист  у хилядите зрители на Нова телевизия и във всички мъже, присъстващи на конкурса Playmate, предизвика президентът на модна агенция „Мy Agency” Мирослав Йончев, който потъна в обятията на 8-те най-сексапилните българки.

Моделките не знаеха как да изразят признателността  си към човека, който  ги тласна към победата. Златка Димитрова, която  стана Playmate of the Year 2009 и грабна победата от 10 000 лева и бяла лъскава лимузина, е третата подред красавица на агенцията, която е фаворитка на конкурс. „Щастлива съм, че съм в най-професионалната агенция”, просълзена изрече пред медиите знойната хубавица, която от „Бягство към победата” стартира към двете най-големи награди: на зрителите – „Плей стар” и „Плеймейт на годината”. Да припомним, че „Супермодел на България” Павлина Ангелова и „Кралица на красотата” Таня Танева също са модели на най-силната в момента модна агенция в България.

Не  случайно 8 от 12-те фаворитки, стигнали до финала на престижния конкурс, са представителки на „Мy Agency”. Дори специалните награди Playgirl и Рlayboy.bg си поделиха брюнетката Виктория Сечкова и блондинката Светлана Господинова от същата агенция, които потънаха в обятията на „модела с най-хубавото тяло в света” от Корея 2005 - Мирослав Йончев.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |