В новините
 
21.07.2009 12:41   Новината е видяна 3815 пъти
Характерни летни престъпления

На 20.07.т.г., през отворен прозорец, чрез демонтиране на противокомарна мрежа е проникнато в хотелска стая в Свети влас, обитавана от 21 годишна туристка от Плевен, откъдето е извършена кражба на сумата от 110 лв. и мобилен телефон. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 20.07.т.г. през отворената балконска врата е проникнато в хотелска стая в Слънчев бряг, обитавана от 41 годишна руска туристка, откъдето е извършена кражба на козметична чантичка, съдържаща сумата от 6 500 рубли, 220 евро, 162 лв. и 92 щ. долара. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.

      На 20.07.т.г., от оставен незаключен товарен автомобил, спрян пред скалд на ул. «Македония» в с. Равда, е извършена кражба на дамска чанта, съдържаща сумата от 4 000 лв. / служебни пари/, лична карта и ключове за складово помещение, жилищен дом и частен автомобил, собственост на 42 годишна жена от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър. 




Ключови думи: хотелска стая, кражба, служители, Районно управление, Несебър,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |