В новините
 
26.07.2009 12:14   Новината е видяна 4116 пъти
Възстанови детска площадка в Бургас

Изцяло обновена е детска площадка в бургаския квартал „Братя Миладинови”, на бул. „Тодор Александров”, до супермаркета на БИЛЛА. 

Възстановеният  детски кът бе официално открит по-рано днес с официална церемония и детски  празник. Лентата на обновената площадка бе прерязана от кмета на града Димитър Николов и финансовият директор на БИЛЛА България Венцислав Чолаков.

Обновеният  детски кът ще радва децата с изцяло освежен вид. На мястото на стария терен са монтирани две нови комбинирани детски съоръжения и люлки. Съоръженията са сертифицирани и отговорят на всички изисквания за безопасност, спазено и изискването на Община Бургас те да са поставени върху специално гумирано покритие, предпазващо от наранявания.

Проектът за обновяване на фирмата включва и редица инфраструктурни подобрения. Направена е нова алейна мрежа, монтирани са беседка и пейки, както и 11 нови осветителни тела. Озеленени са приблизително 1600 кв.м. площи, а за поддържането им е изградена и поливна система. Общата стойност на направената инвестиция възлиза на 99 567 лв. без ДДС. 
 
Възстановяването на детската площадка в района е част от социалната политика и ангажираност на фирмата в Бургас. В последните години компанията подкрепя различни социални проекти, свързани с грижата към децата, като тенденцията е това да се превърне в корпоративна традиция. 
 
Обновената детска площадка в Бургас не е първият проект на БИЛЛА с обществена значимост за града. В процес на изграждане в момента е и спортно-тренировъчна зала в кв. „Меден рудник”. Тя е част от Комплекс за обществено обслужване, който обединява спортна зала и нов супермаркет БИЛЛА, и предстои да отвори през втората половина на годината. 




Ключови думи: БИЛЛА, България, детска площадка, детски, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |