В новините
 
26.07.2009 19:08   Новината е видяна 3867 пъти
THE CRYSTAL METHOD потвърдиха участието си в SPIRIT OF BURGAS

Двигателите на революцията в електронната музика на Америка THE CRYSTAL METHOD потвърдиха участието си в третата вечер на музикалния фестивал "Духът на Бургас" /SPIRIT OF BURGAS/. През 2004 г. дуото, съставено от Кен Джордан и Скот Къркланд, заслужи номинация за награда "Грами" в категорията "Най-добър електронен/денс албум".

THE CRYSTAL METHOD са създадени в Калифорния през 1990 г. Писали са музика за множество филми, телевизионни шоута и видео игри, но тяхна запазена марка са концертите на живо. През последните години в България се изявяват множество известни диджеи, но групите, които правят електронна музика, не участват често в концертния живот у нас. Затова присъствието на THE CRYSTAL METHOD в програмата на SPIRIT OF BURGAS'09 е изключително приятна изненада и допълва стиловото разнообразие на фестивала.

Най-успешният албум на Кен Джордан и Скот Къркланд се казва Vegas и излиза през 1997-ма година, като в Щатите той има платинен статус.

Дуото често е канено да прави филмова музика. Те са автори на саундтрака към лентата "Лондон" с Джесика Бийл. Техни парчета са включени в саундтраците на филмите "Балистик" с Антонио Бандерас, "Спуун", "Матрицата".

Албумите на THE CRYSTAL METHOD съдържат популярни ремикси на песни от дискографията на The Doors, New Order, Smashing Pumpkins, Garbage. В музикалните им проекти са участвали Скот Уейланд от Stone Temple Pilots, култовият китарист на Rage Against The Machine Том Морело, китаристът на Limp Bizkit Уес Борланд, рапърът Rahzel от The Roots.

THE CRYSTAL METHOD имат регистрация и 12 000 приятели във Фейсбук.

До началото на SPIRIT OF BURGAS остава по-малко от месец. Бъдете готови всеки ден да ви атакуваме с приятни изненади и нови интересни имена, които ще излязат на общо 7-те сцени на фестивала!






Ключови думи: музика, crystal, THE CRYSTAL METHOD. SPIRIT OF BURGAS,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |