В новините
 
30.07.2009 06:20   Новината е видяна 4354 пъти
Къмпингът на Spirit Of Burgas 2009 – фестивал във фестивала!

Тази година за феновете на музикалния фестивал „Духът на Бургас” /SPIRIT of Burgas/ ще бъде обособена къмпинг зона с капацитет 3000 души. В нея ще има мобилни тоалетни и бани, специална кетъринг зона с места за хранене и денонощен бар с DJ.
Палатковият лагер ще бъде отворен за настаняване на 14 август /петък/ точно в 12.00 часа и ще изпрати последните посетители ден след финала на фестивала /17 август/. Така гостите на града ще имат достатъчно време да разгледат неговите забележителности, да опитат местната кухня и да си купят нещо за спомен.
Къмпингът ще е разположен в непосредствена близост до фестивалната зона – от дясната й страна, само на крачка от всички сцени! Къмпинг зоната, която във фестивален стил ще се нарича  "24-часова зона", ще може да се посещава само от къмпингуващите.
Билетът за нея струва 30 лв. за трите фестивални дни. Той ще бъде валиден само като допълнение към 3-дневен фестивален билет (100 лв.) и може да бъде закупен само предварително – до 6-ти август. Къмпинг билети няма да се продават на място. Лица под 18 години ще бъдат допускани само с родителите си.
Къмпингът определено ще е едно от най-забавните места на фестивала.   
Организаторите съветват: „Запознайте се със съседите ви по палатка, за да изградите приятелска атмосфера и сигурност. Грижете се един за друг и ако някой не се чуства добре му помогнете”.
И още: „Не забравяйте да пиете много вода! Дългите безсънни нощи, танцуването и лятната жега могат да увеличат дневните ви нужди. „24-часовата зона” ще бъде добре заредена с минерална вода”.

Ключови думи: Тази година за феновете на музикалния фестивал „Духът на Бургас” /SPIRIT of Burgas/ ще бъде обособена къмпинг зона с капацитет 3000 души. В нея ще има мобилни тоалетни и бани, специална кетъринг зона с места за хранене и денонощен бар с DJ. Палатковият лагер ще бъде отворен за настаняване на 14 август /петък/ точно в 12.00 часа и ще изпрати последните посетители ден след финала на фестивала /17 август/. Така гостите на града ще имат достатъчно време да разгледат неговите забележителности, да опитат местната кухня и да си купят нещо за спомен. Къмпингът ще е разположен в непосредствена близост до фестивалната зона – от дясната й страна, само на крачка от всички сцени! Къмпинг зоната, която във фестивален стил ще се нарича "24-часова зона", ще може да се посещава само от къмпингуващите. Билетът за нея струва 30 лв. за трите фестивални дни. Той ще бъде валиден само като допълнение към 3-дневен фестивален билет (100 лв.) и може да бъде закупен само предварително – до 6-ти август. Къмпинг билети няма да се продават на място. Лица под 18 години ще бъдат допускани само с родителите си. Къмпингът определено ще е едно от най-забавните места на фестивала. На адрес www.spiritofburgas.com можете да прочетете много весели и в същото време полезни съвети за това как да прекарате приятно и безопасно времето в палатковия лагер. Организаторите съветват: „Запознайте се със съседите ви по палатка, за да изградите приятелска атмосфера и сигурност. Грижете се един за друг и ако някой не се чуства добре му помогнете”. И още: „Не забравяйте да пиете много вода! Дългите безсънни нощи, танцуването и лятната жега могат да увеличат дневните ви нужди. „24-часовата зона” ще бъде добре заредена с минерална вода”. Всичко за "24-часовата зона" на фестивала прочетете на адрес www.spiritofburgas.com в графата „къмпинг”! Задължитено си разпечатайте информацията преди да тръгнете към Бургас! И не подценявайте примерния списък с необходимите вещи! Писали са го истински фестивални ветерани!,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |